Shopping

Shopping

Florida is een goedkope staat ! Alles is er goedkoper dan bij ons. Het loont dus de moeite om (minstens) één dag te gaan shoppen.

En je hoeft je helemaal niet te haasten. In de shopping malls en outlet stores gaan de winkels open om 9 of 10 uur 's morgens en sluiten pas om 10 of 11 uur 's avonds. De souvenir winkels op International Drive hebben vaak nog langere openingsuren.

International Drive

Op International Drive vind je veel winkels die zomerkledij aanbieden. Dit zijn de typische souvenir winkels waar je allicht wel iets vindt voor de thuisblijvers of voor simpele dingen zoals badhanddoeken, dagelijkse hygiëne, frisdranken, strandpantoffels, T-shirts, shorts en vooral reiskoffers. Deze worden meestal uitgebaat door Indiërs of Pakistani en bieden voornamelijk hun goederen aan aan spectaculair lage prijzen.

Uiteraard vind je er ook een aantal electronica winkels waar fototoestellen, GSM, GPS en dergelijke wordt verkockt. Voor foto materiaal kan je hier zonder problemen terecht maar wees voorzichtig met GSM en GPS. Koppelverkoop is toegestaan waarbij GSM's worden aangeboden aan een spotprijs maar je moet er een abonnement van 1 of 2 jaar bijnemen van een bepaalde provider. De GSM zal hier in Europa NIET werken met onze SIM kaarten. Hetzelfde geldt ongeveer voor de GPS. Vaak heb je een life-time upgrade van de kaarten maar je kan niet steeds Europese kaarten installeren wanneer je terug thuis bent.

 

Bij 'Pointe Orlando', nabij 'Wonderworks', vindt je een paar winkels met merkkledij. Hier kan je terecht voor de betere kledij. Je vindt hier tevens cinema, bars en de betere restaurants.

Premium Outlet Stores & Florida Mall

Ideaal om te winkelen zijn de 'Premium Outlet Stores' aan het begin van International Drive en aan Vineland. Je vindt hier outlet winkels van alle grote merken.

 

Ook in de 'Florida Mall' kan je zonder probleem een volledige dag vertoeven.

 

Meerdere keren per jaar zijn er 'Sales events'. Gedurende deze dagen kan je ongelooflijke koopjes doen. De belangrijkste 'Sales Event' is gedurende 'Holiday Season'. Deze loopt van ongeveer midden December tot midden Januari. Maar ook in Februari (President's Day), Mei (Memorial Day), July (4th of July), September (Labor Day), Oktober (Columbus Day) en November (Thanksgiving) zijn er koopjes dagen van telkens een 4-tal dagen.

 

Shopping Malls vind je overal in Florida, de ene al wat groter dan de andere. Googlen is de boodschap.

 

Website Orlando Premium Outlets : http://www.premiumoutlets.com/

Website Florida Mall : http://www.simon.com/mall/the-florida-mall

Supermarkten en dergelijke

Wanneer je zelf aan de slag gaat in de keuken ook dan hoef je je niet te haasten om tijdig in de supermarkt te zijn. Velen zijn open tot 10 uur 's avonds. Winkelketens zoals Walgreens en CVS (met dokters en apotheek) zijn 24 uur op 24 open.

Winkelen in Walmart, Publix en Winn Dixie 's avonds laat of 's nachts moet je zeker eens gedaan hebben. Zalig.

Geïnteresseerd ? Je kan huren via deze link: http://www.sunnydaysvacationhomes.com/pool-home-in-private-golf-community.html

 

Copyright 2014 © - All rights reserved DB2VM LLC - info@db2vm.be